SVbloggen

Välkommen till vår blogg!

Intryck och avtryck

Upplagd av Jenny Brolin
Jenny Brolin
Jenny Brolin arbetar som projektledare i projektet På lika villkor.
Användaren är offline
den måndag, 10 mars 2014
i På lika villkor

Frågorna är alltid många och här kommer några personliga reflektioner kring de studiebesök som genomförts.

 

 

Marwah:

Jag varit på besök till vårdcentral vi fick information hur man tar kontakt med de. Vi varit på kvinohus vi fick information om rättighets barn och kvinnor hur kan de hjälpa och vårda oss. Vi varit besök till apoteket och vi fick information vilken medicin är bra för kroppen. Vi varit besök på almi vi fick information hur man kan starta egen företag.

 

Rita:

Vi träffade en kvinna från (Almi) prata om låna pengar om man kan öppna en jobb eller en affären. Också vi var på social kommun och pratade om skilsmässa med kvinna och man och barnen hur de liv mellan föräldrar.

Och vi träffade den kvinna som arbetar i huset för misshandlade kvinnor och annat viktig information, i synnerhet våld i hemmet och våld riktning och hur barn beter sig som detta ska ske.

Vi besökte Nwt och gav oss en hel del information med tryckning och reklam, och hur är tryckprocessen som vi såg den fysiska utrustningen.

 

Nid:

Att öppna egna företag med Almi. I framtiden behöver jag öppna egna företag inom import-export som är Asiensk grejer, kläder. Det kan bra med asien mode. Nu var jag väldigt intressant, så jag måste våga att lära mig mycket.

Jag tänker att det riktig spännande och jag ska kämpa det. Wow!! det kanske kommer tur i mitt liv. Ja, första bra med språket. Hoppas jag att det går bra.

 

 

 

 


Betygsätt blogginlägg
2 röster
Orter: Kil

Kommentarer

Våra kategorier

0 blogginlägg
12 blogginlägg
2 blogginlägg
2 blogginlägg
6 blogginlägg
18 blogginlägg

Kalender

Loading ...