SVbloggen

Välkommen till vår blogg!

Min mentor

Upplagd av Jenny Brolin
Jenny Brolin
Jenny Brolin arbetar som projektledare i projektet På lika villkor.
Användaren är offline
den torsdag, 12 juni 2014
i På lika villkor

Detta inlägg är det första som ni kommer att läsa från Mina Amirian.

 

 

 

Jag hade önskan om att få en mentor genom Mercedes Benz i Kristinehamn som såg ut spännande med min utbildning. Men ingen kunde ta uppdraget nu och  jag har fått en annan mentor. Det var första gången som jag träffade nån mentor och faktisk jag visste inte hur det ska gå!

Allra först han var verkligen trevligt och ler. Vi pratade om mina uppgifter och han ville veta har jag nån bild från mina mål i livet; Jag gick till tavlan och ritade allt som jag hade tänkt på. När sätt jag mig i stolen och tittade på bilden, hittade jag ingen ordning men han tog bild och sparade i mobilen!

Sedan ringde han till en kompis som hade eget företag och berättade om mig som en trevlig tjej med en klar bild för sig! Bilden som jag ritade gav intressant information till min mentor, ett bra sätt att prata på.

 

Imorgon har vi kursavslutning och studiebesök på Kafé Iris(Internationella Qvinnoföreningen) som ligger på stan och vi ska fika där tillsammans och planera inför hösten.

 

 

 

Om skribenten Mina Amririan:

Mina heter jag. Jag kommer ifrån ett fantastik land som heter Iran(irạ:n). jag kommer från kultur och konst som är 2500 år gammal! Jag har klarat universitet i hemlandet och söker jag efter jobb som Mekanisk ingenjör.

Betygsätt blogginlägg
1 röst
Orter: Karlstad, Kil

Kommentarer

Våra kategorier

0 blogginlägg
12 blogginlägg
2 blogginlägg
2 blogginlägg
6 blogginlägg
18 blogginlägg

Kalender

Loading ...